31ci Seks Hikayeleri

seks hikayesi oku

1 Eylül 2013 Pazar

3d sexvilla 2 everlust






3 boyutlu seks oyunudur, seks simulaörüdür. Oyunda çeşitli pozisyonlar, teknikler, yerler, karakterler vardır. Ever-Lust versiyonudur.
Başlangıçta 1 karakter seçersiniz. Ona bir partner seçersiniz. Gerisi zaten malum. Oyun denenmiştir. Sorunsuz çalışmaktadır.  İndirip rardan çıkarın ve direkt oynamaya başlayın.

Oyun 3d sexvilla2 modifiyesidir. Normal oyun üstüne eklemeler yapmışlar. Yeni kızlar, yeni erkekler, yeni mekanlar gibi. 3d sexvilla oyununu da sitemizden indirebilirsiniz.


Sistem gereksinimleri:
Windows XP/2000/Vista (Son Hizmet Paketleri)
Işlemci 500 MHz veya daha
32 MB OpenGL ya da Direct X desteği ile 3D grafik hızlandırıcı
256MB RAM


Oyun torrent ile indirilecektir. Torrent normal indirmeden çok daha hızlıdır, ücretsizdir, bekleme sorunu yoktur, tek link iner, indirirken durdurup yarın da devam ettirebilirsiniz. Bunun için önce utorrrent indirin ve kurun.

Ondan sonra oyun indirme linkini tıklayın. "Bu download utorrent ile ilişkilendirilsin mi" yazısı çıkar. evet deyip indirmesine izin verin.



144 mb. utorrent indirin

3d sexvilla 2 everlust indir

2 yorum:

  1. Kardeşim eline sağlık oyun açıldı o kadar yerden bulamadım buradan buldum. Helal olsun gönül rahatlığı ile indirin. Oyun Virüs olarak görebiliyor ama arkadaşlar dikkat edin.

    YanıtlaSil
  2. Kardeşim gold hack varmı bildiğin?

    YanıtlaSil